Nepal 2007

Stress in Nepal, kan dat??

Lieve allemaal,

Het is vandaag vrijdag, mijn ouders zijn naar pokhara vertrokken vandaag. Inge ligt ziek op bed thuis.

Ik zit in het internet cafe om het CONCEPT van het BOEK te versturen. Een aantal mensen van de organisatie een 2 westerse ergotherapeuten die in Nepal werkzaam zijn geen feedback geven. Ondertussen, zoals al in Nederland gepland, hebben Inge en ik heerlijk 2 weekjes vakantie.

Jan land morgen in Kathmandu.  Maandag gaan we ook naar pokhara en dan heerlijk de bergen in.

Nu heb ik nog even een afspraak met een Nederlandse ergotherapeut om over het boek te praten.

liefs rieke

2 Comments »

  • Comment by co en corrie — April 20, 2007 @ 2:04 pm

    meiden, geniet van jullie vakantie en beterschap voor Inge,
    liefs
    Co en Corrie

  • Comment by Arnold — April 23, 2007 @ 7:56 am

    Hallo Rieke,

    Ik volg het een en ander op de achtergrond, maar ik begin wel een idee te krijgen hoeveel werk jullie daar moeten verzetten voor jullie ambitieuze onderneming. Ik wens je veel sterkte, vooral nu Inge blijkbaar ziek is, met de afwerking van het geheel. Verder wens ik jullie met zijn tweeen en zijn vieren een fijne vakantie in de bergen. Groetjes ook van Yvonne.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment