Nepal 2007

Nieuwe foto’s

beste allemaal

Ik zit al een beetje te lang in het internet cafe voor een zinnig verhaal, dat volgt morgen. Maar de vakantie was geweldig.

onder: papa en mama in nepal, jan in nepal, de himalaya, pokhara, diveseren en kinderen in nepal vind je nieuwe foto’s!!

Het project is weer begonnen, vandaag 3 uur op het revalidatie centrum gezeten om feedback over ons boek te verzamelen. de vakantie was echt geweldig, maar daarover morgen meer. nu ga ik lekker thuis eten want inge die is aan het koken

liefs rieke

1 Comment »

  • Comment by Arnold — May 8, 2007 @ 9:04 pm

    Hoi Rieke,

    Leuk om die foto’s te zien en wat fijn dat je zo’n goeie vakantie heb gehad met je ouders en Jan in de bergen. Wat ziet dat landschap er mooi uit. Krijg zelf zin om zoiets eens te gaan doen.Wie weet? Jan is geloof ik helemaal verkocht!!! Ik wens je nog veel sterkte en sukses met de afronding van je project en natuurlijk ook nog een fijne tijd. Wat een mooi werk doe je daar, als ik dat verhaal van die chauffeur lees. Groetjes ook namens Yvonne.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment