Nepal 2007

Het project

Maar even een korte up date:

We hebben een krappe planning, en er moet nog veel gebeuren.
We hebben vele uren door gebracht in het internet cafe om foto’s en plaatjes in te scannen, want dat gaat hier allemaal niet zo gemakkelijk.
We hebben de deadline van het boek nu op zondag staan, maar die is al vele malen verplaats. MAAR het einde komt inzicht.
Volgende week lokaties voor de workshop bekijken en ons daar volledig op storten. We kijken er al naar uit om al onze creatieve ideen los te laten op de home visitors.

Soms moeten we even op een stoel staan om de wereld vanaf een ander oogpunt te bekijken en er weer fris tegen aan te kunnen maar tgaat de goede kant op!

Veel liefs rieke

2 Comments »

 • Comment by co en corrie — May 16, 2007 @ 6:49 pm

  hallo Rieke, ook jou wil ik nog even veel succes wensen met de laatste loodjes, nog een maand te gaan en dan zit her alweer op.
  Co is vanochtend vertrokken voor zijn fietstocht naar Rome en dit is een sponsortocht voor de te bouwen school.
  er is ruim 21.000 euro toegezegd, ongelooflijk!!!
  groetjes vanuit Enkhuizen
  http://www.sponsortocht.waarbenjij.nu
  Corrie

 • Comment by Yvonne — May 20, 2007 @ 2:19 pm

  Hallo Rieke,

  Vanuit Nederland heb ik niet veel te melden. Het is de tijd van de examens en dat maakt de vrije dagen rond Hemelvaart wat minder vrij. Arnold en ik zijn wel een paar dagen in de caravan geweest, maar met werk.
  Ik wens jou het nodig doorzettingsvermogen, veel succes en af en toe een beetje geluk bij het afronden van jullie werk en tussendoor ook veel plezier. Het lijkt me best wel spannend allemaal, met die workshops, vertaling enz.

  Groetjes,
  Yvonne

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment