Nepal 2007

Kathmandu

Gister is het boek overhandigd aan de vertaler. Inge en ik vonden dat we het ons konden permiteren om een middagje aan het zwembad te liggen omdat we hard hadden gewerkt. Worden we gebeld door de vertaler of we toch nog een cd met een digitale versie konden brengen. Wij vol goede moed op de moter naar huis, komen we in de file…
Met de moter de stoep op, blijkt het grote kruispunt te zijn geblokkeert door maoisten. We proberen een andere route… Maar wat blijkt, de maoisten achten het nodig om alle grote kruispunten te blokeren in heel kathmandu. De vertaler belt, hij staat ook vast dus er is niks aan de hand. We spreken morgen af.
Inge en ik parkeren de moter en besluiten hem na de Bandha( demonstratie) op te halen. We lopen een stuk, maar inge krijgt last van haar voet. Ze heeft een aantal weken geleden de enkel banden gescheurd. We nemen een riksja, waar we al snel mee komen vast te staan.
Dus ja wat anders te doen als maar in de zon op het terras een drankje te drinken? Alle goede bedoelingen ten spijt lukt het ons niet thuis te komen en na het eten zijn we thuis gekomen.

Vandaag de hele dag een proposal voor de workshop geschreven en aan de theoretische onderbouwing gewerkt. Het is vooral hard werken, de laatste loodjes.

Volgende week gaan we nog een district bezoeken, daar kijk ik erg naar uit. Nog even op huisbezoeken voor we weer weg gaan.

Liefs rieke

1 Comment »

  • Comment by co en corrie — May 28, 2007 @ 8:06 am

    hallo Rieke, die maoisten blijven toch maar rommelen he? Nog een paar weekjes en dan zit het erop voor jullie.Co is nu op de helft van zijn fietstocht naar Rome en het moeilijkste stuk komt nog. kijk maar eens op http://www.sponsortocht.waarbenjij.nu.
    18 juni komt er een vrijwilliger uit Enkhuizen, zij heet Rianne en gaat 8 weken helpen bij het project.
    groetjes aan iedereen.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment