Nepal 2007

Pokhara

Inge en ik hebben besloten om vandaag en morgen semi vrij te hebben. Dit betekend dat ik in Pokhara in de zon achter mijn laptop aan het werk ben en Inge allen thuis is met Thijs om te werken en leuke dingen met Thijs te doen.

Op mij rust de taak om aan onze theoretische onderbouwing te werken. Maar na 6 uur bus, ontzettende hitte, het schrijven van een sollicitatie brief en bamdev die erg blij is me weer te zien is het nu 9 uur. Moet ik nog eten en ga ik dan omdat het nu pas is afgekoeld beginnen.

Morgen ga ik de hele dag heerlijk met uitzicht op het meer schrijven. Ik ben nu voor het eerst weer alleen in pokhara en het is heerlijk om zonder afspraken rond te slenteren en thee te drinken in winkeltjes en gewoon niks te hoeven.

Daarom, ook voor jou Inge, is het morgen tijd om hard aan de slag te gaan.

Veel liefs rieke

2 Comments »

 • Comment by info — May 31, 2007 @ 4:31 pm

  Ing, jij hoeft niet aan het werk, het staat er krom haha. Ik ga aan het werk morgen, dat is de boodschap 😉

  liefs rieke

 • Comment by Floor — June 4, 2007 @ 10:04 am

  Hoi Rieke,
  Tjonge wat maak jij toch een boel mee. Zo eens in de 2 weken dan kijk ik even op je site om te zien wat er weer allemaal bijgeschreven staat. Ontzettend leuk om te lezen en wat een ervaringen. Ongelovelijk. jullie zijn echt hard aan het werk daar en volgens mij is het echt super goed werk. Ik hoop maar dat er geen gat valt voor die mensen als jullie weer weg gaan.Ik wens jullie allebei nog heel veel plezier de laatste weken en vooral ook heel veel succes. Ik vind het echt ontzettend knap wat jullie doen! Petje af,
  Liefs, Floor

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment